Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Jag har en dröm

Publicerad 2019-11-04  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen En dröm

Jag har en dröm om att slippa vara så ensam, en dröm om att ha någon att kunna prata med om allt, om att ha kul tillsammans med en själsfrände som liksom jag gillar att gå på teater, bio, revy, musikal, konsert, etc.
Jag har en dröm om att du finns, kvinna eller man, som vill vara min vän, en go och snäll person som inte nyttjar alkohol eller tobak, är intelligent och empatisk och utan sociala problem runt dig.
Jag har en dröm om att du gillar att samtala om smått och stort, både djupt och ytligt.Kanske kan vi prata om litteratur eller filmer vi har sett, ja det finns mycket att prata om……förutsättningen är att vi hittar varandra!
Jag bor i närheten av Borås.

Kontakta "En dröm"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.