Kontaktannonser  |  Ospecificerat

julklappen?

Publicerad 2019-12-02  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen lilltomten

Hej!
Vill du bli min tomtefru då kommer jag att vara tomtemannen i ditt liv. Och att sitta inne ensam på julafton ingen höjdare precis,men det måste gå.Om inte personkemin kommer att stämma emellan oss,laga maten tillsammans äta den och njuta.Har ingen dismaskin men en bra diskborste så disken tar jag hand om.Nu till den tomte som önskar detta 77bevarade år ett tunt tomteskägg,85kg att krama om,härliga blå ögon,185cm att se upp till,har barnasinnet ännu kvar,även min lite torra humor,bor i mellansvergie,inga renar men en gammal bilsom när den matas medflytande föda transporterar mej dit jag vill (till dej alltså)Inga långa meilkonversationer om tomtefrun svarar så kommer mitt tel nr så använd det sedan
Jul hälsningar från han som nu tror på tomten hohoho

Kontakta "lilltomten"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.