Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Kan inte vänta

Publicerad 2022-09-08  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Maja

Provar på att testa och kanske har jag tur och träffar mitt i prick. Jag har fyllt 70 och vill träffa dig man i min ålder, eller yngre eller äldre. Det som är viktigt för mig är innehållet, gärna glädjespridare, varm och generös med ett stort hjärta för medmänniskor. Jag har intresse för färg, form och musik (pop och klassiskt). Gillar natur, havet och resor men har inte rest så mycket i Europa – men hoppas på att få göra det med dig! Jag tror du är flexibel och nyfiken på att få variation i tillvaron. Livet är kort och spännande upplevelser är bra för själen. Kan inte vänta, eller? Jag bor 2 mil norr om Sthlm. Ser fram emot en dejt med dig!

Kontakta "Maja"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2022 Senioren - När insidan räknas