Kontaktannonser  |  Dalarnas län

Kanske är det du och jag?

Publicerad 2019-10-07  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen livsglädje

Längtar efter en stabil man att dela upplevelser med. Livet är för kort för att krånglas till, det enkla är det vackra. Jag är en glad och ungdomlig kvinna, 73 år, som har ett bra liv men saknar sällskap. Söker en likasinnad man som tycker om vardagslivet, uppskattar böcker och musik, tända ljus, naturupplevelser och förstås god hemlagad mat, både husmanskost och nya rätter med spännande smaker. Gärna ett glas gott vin, men ingen överkonsumtion. Jag tror på godhet, är lyhörd, klarsynt och spontan och hoppas du har samma egenskaper. För både dig och mig är kemin viktig så vi börjar med en träff och ser om det kan leda vidare.

Kontakta "livsglädje"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.