Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Kanske här just nu

Publicerad 2019-12-02  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Tillsammans

Jag tror ödet spelar en viss roll här i livet. Hoppas det är så, att just nu finns rätt man på rätt plats vid rätt tillfälle. Menar dej, du trevliga och mysiga kille i ålder 65-75 år som saknar gemenskap och närhet. Har varit singel ett tag nu och känner att det saknas en kär vän/partner att uppleva livet tillsammans med. Det finns så mycket att hinna med och det blir mycket trevligare när man delar det med någon.

Kontakta "Tillsammans"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.