Kontaktannonser  |  Stockholms län

Kärleksfull kille söker en likaledes kvinna

Publicerad 2019-09-10  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Ärlighet

Hej, jag är en kille på 70 vårar som söker en ärlig och kärleksfull kvinna att kunna bygga upp ett lyckligt förhållande med viktigt är ärlighet och att visa hänsyn. Jag är ganska aktiv och gillar att dansa och har även intresse att resa både inom och utom Sverige.Tycker även om att promenera i både skog och stad, teater tycker jag också om. Har varit mycket på Parkteatern i sommar och har saknat dig vid min sida. Om du svara kommer mer om mig. Kram.

Kontakta "Ärlighet"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.