Kontaktannonser  |  Stockholms län

Kärleksfull kille

Publicerad 2019-03-08  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Ömhet

Jag är en seriös kille på 70vårar och med hjärtat på rätt ställe söker en kärleksfull kvinna att kunna ge värme och trygghet och ett tvåsamhets förhållande som båda finner lycka i för att uppleva en fin tid tillsammans både på vardag och fest. Jag är aktiv gillar att promenera och att dansa,
Att resa är också ett stort intresse som är trevligare om man är två som kan uppleva det tillsammans. Jag hoppas att finna dig och kunna göra dig lycklig. Och kunna promenera med dig hand i hand i Vår.

Kontakta "Ömhet"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 9+8?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.