Kontaktannonser  |  Stockholms län

Kärleksfull

Publicerad 2019-01-08  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Kärleksfull

Jag är en ungdomlig kille på 70 vårar som nu efter helgerna med barn och barnbarn söker kontakt med en kvinna som tror på kärleken även i vår ålder Och som även hon söker en kille att dela fritiden med. Jag är en kille som tror på kärleken och är snäll och gillar att promenera och att resa både inom och utanför Sverige. Söker även ett fritidsboende för att njuta av sommaren. Tycker om teater och gärna en trevlig hemma kväll med god mat. Varken röker eller snusar och dricker ej mer än till fest.
Hoppas att du finns.

Kontakta "Kärleksfull"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 12+11?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.