Kontaktannonser  |  Stockholms län

Kille söker tjej

Publicerad 2020-01-10  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Ömhet

Hej, jag är en pigg kille på 70-vårar och söker en kvinna att kunna njuta de sista ljuva åren med. Jag bor i Järfälla och har allmänna intressen och barn och barnbarn det jag gillar är bl.a att dansa modernt och lite gammalt sen gillar jag att resa eller åka ut till sommarstugan. Lite om mina intressen jag är ärlig och tror på att man kan finna kärleken även på äldre dagar. Vill du veta mer om mig får du skicka ett svar, jag lovar alla att svara.
Ömhet

Kontakta "Ömhet"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.