Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Kompis eller mer?

Publicerad 2019-01-11  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Musikälskare

Jag tror du finns, en människa med stort hjärta, nyfiken hjärna och mjuka händer. Jag skulle vilja att du tycker om musik, kanske kan vi ses som vänner i början, gå ut och se något skönt band på den lokala puben, eller bara en glass-ätar-promenad (kanske lite kallt för det just nu….). Jag bor i Värmland, är 50 år, intresserad av omvärlden, konst, musik, människor. Liten, glad, snabbtänkt, kärleksfull och omtänksam. Jag hoppas att du finns!

Kontakta "Musikälskare"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 5+3?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.