Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Kontakt sökes!

Publicerad 2024-05-20  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Kontakt sökes!

Jag är en 69 år ung vital och fräsch pensionär, bor vettigt och har koll på ekonomin liksom många intressen, är social och verbal samt med ett utseende som förmodat kan duga.

Är dessutom i hyfsat god form om du undrar, jag älskar mat och gott vin, är helt tobaksfri och ser mig som stor livsnjutare.

Jag läser, lyssnar på musik, letar runt på loppisar, reser lite ibland, har koll på aktier och ekonomi, gillar natur, strand och bad och mer därtill.

Jag är varm och sinnlig liksom både inkännande och manlig, men inte det minsta macho. Lite flärdfull med välskötta händer och fötter liksom väl friserad mest överallt, öppen och ganska så frisinnad. Jag bor vid kusten i södra Sverige.

Kontakta "Kontakt sökes!"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas