Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Kreativ? Idéer?

Publicerad 2019-11-04  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Idéer

Hej, här kommer min efterlysning! Jag är man och pensionerad erfaren stillbildsfotograf som inte känner för att lägga kameran och mitt yrke på hyllan och slöa på sofflocket. Därför söker jag nu en kreativ, nyfiken, idérik man eller kvinna där vi tillsammans kan skapa något nytt i bildväg, vad det nu kan bli, allt är möjligt och inget är fel vad gäller bilder, gärna med tillhörande text om du som jag får skrivklåda då och då. Jag är skild, allmänbildad och mycket berest. Låter det intressant och känner du dej kreativ och kanske till och med provokativ och har lust att skapa något tillsammans? Hör av dej.

Kontakta "Idéer"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.