Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Kristna värderingar

Publicerad 2019-11-25  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Göteborgstrakten

Vital 77-årig kvinna,änka sedan några år. Jag har haft ett intressant, krävande jobb. Njuter nu av att som pensionär ha tid att bilda mig lite och njuta av livets goda. Går gärna på teater, bio eller föreläsningar i aktuella ämnen. Tycker om ett gott vin och god mat. Tycker om att resa. Är fysiskt aktiv med regelbunden gym- träning och cyklar och promenerar gärna. Är kristen och går ofta i kyrkan.
Söker manlig vän med liknande intressen (allt behöver inte stämma!!).
Göteborgstrakten

Kontakta "Göteborgstrakten"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.