Kontaktannonser  |  Skåne län

Kvinna ca 60 — 77

Publicerad 2022-09-12  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Tag chansen nu!

Välkommen
Här finner Du en social, humoristisk och omtänksam man som kan vara ”rätt” för dig! Vår personkemi kanske stämmer, även för ett givande intellektuellt utbyte! Min livsinriktning är att leva med ”rätt” kvinna i en kärleksfull och harmonisk relation. Därtill att leva ett harmoniskt livsnjutarliv och vårda relationen och hälsan, samt att ha bra, trivsamma och givande sociala relationer med vänner, samt att leva med humor och musik m m.

Om Du, liksom jag, inte vill slösa bort livet i hälsovådlig trist ensamhet, utan leva i gemenskap med kärlek och delade positiva upplevelser av olika slag, så kontakta mig, det kan vara början på vårt bättre liv. Jag utvecklar gärna vidare tankar därom.

Jag är en social, snäll, kärleksfull, reko, kreativ, omtänksam, problem- och rökfri man. Jag har levt ett sunt skonsamt liv, så jag är ”väl bibehållen” och lever ett hyfsat liv i en bostadsrätt och har bil.

Kontakta mig gärna om Du passar in och bor i/vid Helsingborg!

Kontakta "Tag chansen nu!"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2022 Senioren - När insidan räknas