Kontaktannonser  |  Skåne län

Kvinna, ca 60 – 77

Publicerad 2022-05-06  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen 0728-870 201

Välkommen
Här finner du en social och omtänksam man som kan vara ”rätt” för dig! Jag söker en kvinna som är snäll och rökfri samt är boende i/vid Helsingborg och med en personkemi som förhoppningsvis stämmer med min!
Min livsinriktning är att leva ihop med ”rätt” kvinna i första hand i ett harmoniskt och kärleksfullt samboliv och i andra hand en särborelation. Därtill vårda relationen och hälsan, samt att ha bra, trivsamma och givande sociala relationer med vänner, samt att leva med humor och musik m m.
Vill Du byta hälsovådlig trist ensamhet mot gemenskap och kärlek m m, samt få ett fantastiskt harmoniskt och kärleksfullt liv med mig, så kontakta mig gärna.
Jag är en social, snäll, snygg, kärleksfull, generös, rök- och problemfri man som bor i en bostadsrätt och har bil. Tag chansen nu

Kontakta "0728-870 201"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2022 Senioren - När insidan räknas