Kontaktannonser  |  Kalmar län

Kvinna c:a 70-90 med eller utan hjälpmedel.

Publicerad 2019-06-10  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Sonny

Hej efterlängtade kvinna! Här har du en trevlig man som är rök, snus och spritfri.Född -33 bor i Småland och gillar att köra bil, så vi kan göra utflykter. På mysiga hemmakvällar kan jag spela dragspel för dig, om du vill. Mina intressen är många och så är det nog med dig också.
Änkeman sedan många år med barn och barnbarn. Utomhus använder jag käpp och du är välkommen med vilket hjälpmedel du än har eller inte har. Om du bor i Småland så är det bra, bor du i Kronoberg eller Blekinge län så borde det väl också fungera.
Nu hoppas jag att få kontakt med dig och att vi får det trevligt tillsammans.
Med vänlig hälsning : Sonny.

Kontakta "Sonny"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.