Kontaktannonser  |  Jönköpings län

Kvinna kring 65-75

Publicerad 2020-11-09  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Sammy

Hej Du glada äkta kvinna! Jag har allt men saknar Kärleken. Vill du bidraga med och korrigera detta problem! Jag, en enkel, glad, aktiv, och käck göteborgare, social, singel änkeman. Söker en positiv kvinna gärna kring 65-75 för vänskap, relation och kanske fast förhållande. Du bör vara utrustad med Ett Stora Hjärtat, Ett Glatt humör och En Positiv Livssyn!. Jag ogillar girighet, skitprat, negativism och svartsjuka. Däremot får Du gärna vara Social, Trofast, Romantisk, Frikostig, Kramig, Okomplicerad, Rakryggad, Trevlig och Snäll. Det gör absolut inget om Du har en kristen livssyn, är resvan, gillar promenader, kan laga mat, bjuda folk till fest etc.. Du skall vara beredd på, att vi kan erbjuda varandra egentid. Själv, är jag hjälpsam, älskar att cykla, gå på promenader, resa, umgås och träffa folk, spela golf och bordtennis, laga mat, läsa en bok och Krama Dig! Dessutom är jag fullt frisk och har alla tänder i behåll! Du måste gilla humor, tåla skämt. Högt i takt, helt enkelt! Jag bor strax norr om Jönköping i en ny BR, på 4-rum med härlig utsikt i västerläge, invid en vacker sjö! Du är Välkommen höra av Dig om detta känns rätt och bra. Jag är idel öra, och väntar på Ditt positiva svar! Hälsningar Sammy

Kvinna kring 65-75

Kontakta "Sammy"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas