Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Kvinnan i mitt liv

Publicerad 2019-10-08  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Svennes grabb

Fräsch, välvårdad och romantisk man på snart 71, utan ek.- eller alkoholproblem söker en varm och romantisk fräsch kvinna i passande ålder. Dessutom är jag rök och snusfri samt utan skägg eller tatuering.
Jag är skötsam och ordentlig, romantisk av naturen och gillar ömhet och närhet. God mat och dryck gillar vi båda liksom resor, lite kultur och lata dagar på verandan. Kanske golfar du också.
Sambo, särbo, kärbo eller helgbo är alternativ som jag kan tänka mig, även giftas. Jag blir glad över dina brevsvar, men vill gärna träffas så snart som möjligt.
Vad vill du?

Kontakta "Svennes grabb"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.