Kontaktannonser  |  Skåne län

Lite romantik

Publicerad 2020-01-13  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Livsnjutare när livet stämmer

Sitter i min ensamma myshörna och spelar musik som väcker känslor. Skulle vilja ha dig här och njuta tillsammans med. Kanske efter en god middag hemma eller på restaurang. Du bör ha en gnutta humor, en gnutta stil, en gnutta ärlighet och en gnutta vilja att hitta på aktiviteter såsom teater, bio och kanske någon resa. Mixa detta så blir det bra! Själv är jag hyfsat social, ej främmande för varken skog eller stad. Bra kontakt med barn och barnbarn som jag hoppas du också har (om det finns några förstås). Närhet till varandra är ett pluss. Befinner mig i 040-046 området. Hör av dig om intresse finns så kan vi kanske hitta på både lugn gemenskap och lite mer ”uppspelt” ibland.. tycker dam 168 cm i strumplästen.

Kontakta "Livsnjutare när livet stämmer"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.