Kontaktannonser  |  Skåne län

Ljusare tider

Publicerad 2020-03-12  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Vårglöd

Hej är en glad,pigg kvinna årgång 47 som söker efter en trevlig välvårdad man, med hjärtat på rätta stället.Du bör vara i ungefär samma ålder.Jag tycker om att vara ute i naturen,promenader,bio,och resor, allt som förgyller vardagen.Det behöver bara vara enkla saker man gör för att allt ska bli lite roligare.Särskilt om man kan vara två.Jag har det bra med familj o vänner, men saknar dig att dela det med.
Vår glöd.

Kontakta "Vårglöd"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.