Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Lycka tillsammans

Publicerad 2019-11-25  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Vill hitta dig

Att träffa en livskamrat ute idag är inte lätt. Det finns inte många evenemang och mötesplatser för oss lite mer mogna. Så det är bara att inse, idag är det det här forumet som gäller om man ska försöka hitta en ny livskamrat. Det är främmande och jag känner mig osäker på vad jag ska skriva för att kunna få kontakt med en omtänksam, trevlig och stilfull man i åldern 65-70 år. Hoppas hitta dig som tycker att livet fortfarande verkar härligt och känner för att uppleva det i tvåsamhet. Att kunna sitta och mysa i soffan, laga en god middag, gå på bio, besöka vänner, göra en intressant resa, ge varandra ömhet och komplimanger…..

Kontakta "Vill hitta dig"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.