Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Min affirmation år 2019

Publicerad 2019-01-08  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Tror på oss

Våren 2019 kommer vi att mötas. Du finns någonstans därute, du som är en perfekt match, en tvillingsjäl. Att vi lär känna varandra blir som en gåva för livet.
Du är en emotionellt mogen man med värme, trygghet och balanserat känsloliv. Du kan tänka utanför ramarna, är ärlig och vet vad du söker i livet.
Jag är en intuitiv, kreativ kvinna som skriver, skapar, älskat allt vackert, färg och form, motion, natur. 70+, ung till kropp och själ, smal, fräsch, naturlig. 1 barn, barnbarn.
Med dig vill jag skapa ett emotionellt band av kompatibilitet och ömsesidig förståelse.

Kontakta "Tror på oss"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 10+9?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.