Kontaktannonser  |  Ospecificerat

”Min Drömman”

Publicerad 2019-01-11  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen ”Drömkvinnan”

Jag vet att du finns där ute i januarimörkret.Du trevliga man som lyser upp din omgivning med din utstrålning.Jag som söker dig är en 67 årig ungdomlig kvinna,som fortfarande tror på kärleken i vår ålder.Vill finna mannen i mitt liv som är rök/snusfri,glad,social,fräsch och pålitlig som jag är.Gillar god mat bilresor hemmamys mån om varandra välvårdad med ljuvlig dov doft av aftershave.Endast seriösa och ärliga svar. Kram ”Drömkvinnan”

Kontakta "”Drömkvinnan”"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 11+2?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.