Kontaktannonser  |  Stockholms län

Mission impossible II

Publicerad 2020-05-13  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Bollsäker

Äventyrligt och kulturellt fruntimmer vill umgås med någon som är bildad, rörlig och gärna gillar klassisk musik. Jag är 71 år men tränar, vandrar och cyklar året runt. Jag talar 2 språk flytande, förstår bra även andra språk. Är akademiker och har haft ett intellektuellt yrke, och jag har förstått att det tyvärr är viktigt att möta någon med samma bakgrund. Är oerhört intresserad av Cypern och insatt i politiken. Sympatiserar numer odelat med turkcyprioter, dock ej med den turkiska ockupationen. Får hoppas på nån pensionerad FN-anställd på Cypern…
Jag har länge studerat annonserna här men inte sett att det finns någon som passar mig så jag hoppas inte. Jag är tyvärr inte särskilt enkel och absolut inte intresserad av bara mat, bilturer mm men jag blir väldigt passionerad om jag får diskutera väsentligheter med någon, t ex politik, kultur, konst, musik och varför inte hästar… Jag har oxå kommit fram till att humor nästan är det viktigaste, utan det fungerar ingenting…
Vill gärna ha fler vänner, särskilt manliga, så det går oxå bra. Avståndet har tyvärr betydelse så jag föredrar någon som bor i närheten av Stockholm, gärna på cykelavstånd.
Ja, fotot har jag krånglat till lite, man kan ju inte vika ut sig hursomhelst. Hoppas alla rynkor ändå följde med…

Mission impossible II

Kontakta "Bollsäker"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.