Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Mitt Guldkorn

Publicerad 2019-05-09  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen ”Pärlan”

Söker en ärlig o social man för att upptäcka allt det vackra i livet till-sammans.Söker efter just Dig,som vill promenera hand i hand o möta värmen o sommaren.Jag är en kvinna 68år o du bör vara från 65år o uppåt.Du ska vara glad o positiv som jag är o trygg o stabil med humor o lyhördhet.Längtar efter en trygg famn o känslan att jag betyder extra mycket för Dig.Du bör vara rök o snusfri,som jag är o inga sociala problem.Hoppas hitta mitt Guldkorn!Helst Göteborg med angränsade län. Mvh Sommarvind

Kontakta "”Pärlan”"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.