Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Mitt hjärta

Publicerad 2019-02-18  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Vackeriris

Mitt hjärta klappar för äkta kärlek och vänskap. Söker en generös, omtänksam och ärlig man med glimten i ögat. Jag är mycket öppen och positiv, älskar att resa, sätta guldkant på livet. Lätt äventyrlig och gillar romantiska stunder och närhet. Du bör vara i 50-60 årsåldern, fysiskt aktiv och har sunda åsikter, rök- och spritfri. God mat och ett glas rött vin är mysigt! Hör av dig så börjar vi med mailkontakt.

Kontakta "Vackeriris"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 12+10?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.