Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Möjligheternas tid

Publicerad 2023-11-13  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen "Möjligheternas tid"

I höst och novembermys ligger möjligheternas tid framför oss. Då söker jag en en seriös o varaktig relation med en likasinnad kvinna för att utveckla en gemensam långsiktig tvåsamhet. Jag är sen 40talist som är utbildad i ekonomi/samhällsämnen/pedagogik vid Lunds universitet och har haft ett mycket intressant och. utvecklande arbetsliv som chef o ledare under lång tid i kontakt med kunniga och intressanta människor. Fortfarande samhälls- och omvärldsintresserad. Mina intressen är breda förutom umgänge med vänner med familj. Reser gärna någon eller par gånger om året kort som långt för nya upplevelser o intryck eller bara relax. Kulturupplevelser genom konserter, musicals, spännande utställningar o ibland någon trevlig teater. Motionerar främst genom cykling och indoors på sim/gym vintertid. Tycker om att laga mat både i vardagen och lite mer festliga sammanhang med vänner o familj. Jag uppskattar egenskaperna ärlighet, humor, tillit och integritet. Söker dig som är nyfiken på vad framtiden har att ge i en ny respektfull o varm tvåsamhet i vardag och i andra sammanhang. Finns du i Småland, Skåne eller Blekinge så är avståndet rimligt kanske t o m nära. Bor du annanstans så finns det ju alltid kommunikationer. Söker och önskar du något liknande som jag beskriver så är du välkommen att höra av dig till ”Möjligheternas tid” så svarar jag

Kontakta ""Möjligheternas tid""

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas