Kontaktannonser  |  Skåne län

Möt våren

Publicerad 2019-03-04  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Möt våren

Ungdomlig kvinna med båda fötterna i den skånska myllan söker sympatisk, humoristisk man med den rätta glimten i ögat. Tycker kanske som jag att det skulle vara trevligt att dela tid med trevligheter såsom natur, strandpromenader, teater, bio, god mat hos dig eller mig. Kanske restaurangbesök ibland när ”kocken” känner för det! Framför allt inte krångla till det utan ta det som det kommer. Gärna Lund/Malmö området. Svar till ”Vårträff”

Kontakta "Möt våren"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 5+13?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.