Kontaktannonser  |  Uppsala län

Musik bad & sim kille

Publicerad 2019-10-29  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen boeloo

MUSIK BAD & SIMMARKILLE
64 år gammal, Bosse, som söker efter en Dam i åldern 60-67 år med liknande intressen som mina. Gillar så att vara i vattnet, skönt, avslappnade och harmoniskt skönt efteråt.

Mitt andra stora intresse är att musicera, spelar och sjunger, går ofta på konserter, musik kaféer och liknande evenemang.

Jag är rökfri, dricker väldigt lite, ingen pub eller krogbesökare, men visst går jag ut och äter på restaurang. Hellre att vara i skogen som jag också tycker än på krogen.

Som människan Bosse, är jag en pigg och glad utåtriktad och ödmjuk kille som vill alla andra väl. Hoppas nu helt ärligt på ett svar från någon dam i Gästrikland eller Uppland, inte gärna allt för långt bort…

Musik bad & sim kille

Kontakta "boeloo"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.