Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Mycket ensam singelkille

Publicerad 2019-09-06  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen loffe

Mycket ensam 64 årig singelkille önskar kontakt, med en kvinna i liknande ålder 60-67. Vore bra om du finns i Gävleborg, Dalarna eller Uppland för att kunna träffas ofta. Som människa är jag en oftast glad och pigg och utåtriktad kille, som även har en ödmjuk sida av mej. Har ingen familj eller några barn.. tyvärr… Tycker om att röra på mej, promenerar mycket, cyklar mycket, men mest av allt älskar jag att gå och bada och simma, vore ju bra om du Dam också gillade detta. Musik har betytt mycket i mitt ensamma liv, spelar själv både instrument , fiol, piano och dragspel samt sjunger. Jag är ingen krogbesökare alls, är hellre i skogen(bär och svamp) än på krogen. Röker inte dricker ytterst lite, dock vin. men… visst går jag ut och äter gott på restaurang. Hoppas nu på ett svar. .så min långvariga ensamhet kan brytas ,kanske inte sambo, men gärna särbo eller träff på helgerna.

Mycket ensam singelkille

Kontakta "loffe"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.