Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Närhet o värme

Publicerad 2019-06-24  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Lyckan

Hej
Var finns du ungdomlige kärleksfulle fräsche man .Som liksom jag söker kärlek o omtanke gemenskap värme. Så finns jag här för dig en lite nätt fräsch kvinna
Född i slutet 40 talet .Vi tycker om att hålla oss i form .O vi har lätt till skratt Och är ärliga o omtänksamma .För att vara lycklig krävs det tre tig. Någon att älska ,Något att göra. Och något att hoppas på.Jag bor i Uppsala Hoppas du bor nära mig . Svar besvaras med foto

Kontakta "Lyckan"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.