Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Naturism tillsammans

Publicerad 2019-11-11  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Naturlighet

Vilken kvinna, 60+ känner för en vän att t.ex njuta av naturism när sommaren kommer eller varför inte en resa till solen i vinter där naturiststränderna väntar på oss. Du kvinna som vill träffa och lära känna en pensionerad, skild, frisk skötsam man 70år/178. Hör av dej till mej så kan vi diskutera våra gemensamma intressen och önskemål. Jag har många intressen och lyssnar gärna på dina. Som vänner måste vi ge och ta. Hör gärna av dej, att svara är gratis.

Kontakta "Naturlighet"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.