Kontaktannonser  |  Stockholms län

Nu är hösten vacker

Publicerad 2019-11-04  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Höstdagar

Jag söker någon att dela tankar och liv med. Allt blir trevligare och värdefullare om man är två. Att skratta tillsammans, hemtrevliga kvällar, bilturer, se en bra film och känna sig trygg med någon tycker jag ger livet mening. Till våren kan vi njuta av naturen.
Jag är en 30-talist som värderar humor och en seriös relation, snus- och rökfri och bor på södra sidan av Stockholm. Tveka inte att höra av dig, vi tar vara på de vackra höstdagarna tillsammans.

Kontakta "Höstdagar"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.