Kontaktannonser  |  Kalmar län

Nu kör vi…

Publicerad 2020-01-27  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Nu kör vi...

Någon kvinna här som vill dela på ett begagnat stort hjärta fyllt med empati, kärlek, musik, omtanke, respekt, längtan och lite till? Kanske tillsammans på en lyxig resa eller mys i soffan eller en primitiv vandring i vår fantastiska natur. Utan nikotin, dåligt manér, fördomar och hämningar. Med all vår erfarenhet väljer vi bara det som är bäst för oss. Är själv 71 år och motionerande singel.
Nu kör vi…

Kontakta "Nu kör vi..."

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.