Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Ny vän 2020

Publicerad 2020-01-07  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Bästa väninnan

Söker en riktigt god väninna, en som man kan lita på och prata med om allting. Jag som söker är en kvinna på 76 år, ej rökare. Vi har båda humor och ett ungt sinne och ser positivt på tillvaron, trots lite krämpor emellanåt. Jag saknar någon att \”hänga med\” ibland, som t.ex. för fikastunder eller lunch, kanske en bussresa, teater mm. små enkla ting som förgyller vardagen. Jag har många intressen, men så tråkigt det är att alltid göra saker ensam. Jag bor i mellersta Bohuslän.

Kontakta "Bästa väninnan"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.