Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Nya idéer?

Publicerad 2019-09-02  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Samarbete

Hej, man 71år, söker inspiration, nya vinklar och fräscha bildidéer tillsammans med dej, vem du nu är… Pensionerad men fortfarande aktiv yrkesfotograf söker dej / er som har intresse av att skapa / fotografera eller bara diskutera bilder. Kanske har du också förmågan att skriva en story som jag kan ta bilderna till? Ev. kan vi göra en orginell fotobok tillsammans? Jag jobbar bara med stillbild, inte film/video. Hör av dej man eller kvinna, du kreativa själ som känner för att skapa nåt spännande tillsammans. Jag bor i Sthlm och kan åka varsomhelst för spännande uppdrag.

Nya idéer?

Kontakta "Samarbete"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.