Kontaktannonser  |  Uppsala län

Nya vänner i Uppsalatrakten

Publicerad 2020-06-22  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Vår bästa tid är nu

Jag hoppas hitta nya vänner att umgås med. Jag är en kvinna, lite över 70, men känner mig mkt yngre. Har barn o barnbarn, men inte så nära. Har en positiv livssyn, är intresserad av att hålla mig någorlunda i form med bra mat, promenader m.m. Vore kul att kunna ses på en fika, göra en utflykt, kanske gå på dans eller bara utbyta tankar. Har jobbat med friskvård och undervisning. Vill gärna ha både manliga och kvinnliga vänner. Viktigast av allt i min värld är att man har ”hjärtat på rätta stället”.

Kontakta "Vår bästa tid är nu"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.