Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Nyfikna i var sin strut..

Publicerad 2024-06-11  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Har jag nått fram?

Hej.. du är kvinna, jag är man, skild, pensionär, glad, vetgirig, öppen, skötsam, erfaren och framförallt nyfiken. Jag vågar påstå att vi i våra innersta tankar, drömmar, behov och kluriga funderingar saknar en jämlike att ventilera, diskutera och konstatera att vi inte, som vi felaktigt tror, är ensamma om en den ena eller andra konstiga lite udda drömmen eller tanken…eller båda kanske? Vi båda söker en soulemate men finner ingen att börja dialogen med. Känner du igen dig? Jag är öppen och mottaglig för alla dina funderingar, förslag, frågor eller tafatta trevanden att starta en dialog med mig antingen den sker via mail, tele, träff, tankeöverföring eller nåt du vill föreslå. Om detta budskap når fram till dig – svara mig!

Kontakta "Har jag nått fram?"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas