Kontaktannonser  |  Jämtlands län

Nyinflyttad Jämte

Publicerad 2021-09-08  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Ensam

Hej, jag är pensionär tidigare sjöbefäl i handelsflottan. Jag har nyss flyttat från Västergötland till det vackra Jämtland ( Nälden) , jag söker med ljus och lykta efter en mjuk och glad kvinna att kunna umgås med efter som jag är ny här så skulle det vara roligt med en vän som kan visa mig runt i landskapet på fina bilturer. Vi börjar där så får vi se vad detta kan ge , mycket hoppas jag.
Jag är 173 cm lång kanske några kilo för mycket som jag jobbar med. Jag är även en mycket stor Djurvän har haft både hund och katt i många år och det blir kanske en ny hund nu när jag kommit tillrätta. Som den känslomänniska jag är så överraskar jag gärna den kvinnan som jag tycker om med en blomma eller en upplevelse även till vardags, Maten lagar vi tillsammans och disken tar jag. Var nu inte blyga utan hör av er, jag lovar att svara er. Kram från Tony.

Kontakta "Ensam"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas