Kontaktannonser  |  Ospecificerat

nytt år nytt liv?

Publicerad 2020-02-04  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen En mas i sthlm

Ännu en jul och nyår i ensamhetens tecken,men skall nu försöka att ändra på det.Han som vill det,77år enl prästbetyget men enligt mina vänner så är jag fortfarande i barnaåren,185cm hög,vågen visade 85kg i morse,blå ögon,silverfärgat hår,ibland junffru ibland lejon.Mina intr är varierande men är flexibel inte roligt att göra en massa saker själv,mycket roligare om du är med,laga mat,resa,gå på utställningar, ibland sitta i hemmets lugna vrå och slöa,Så nu hoppas jag att vi firarjul och nyåret tillsammans! inga meilkonversationer,Du får mitt tel nr sedan ett samtal och kanske ett möte,sedaså får vi se hur det går med det svåra att få personkemin att stämma från bägge hållen inte bara från det ena

Kontakta "En mas i sthlm"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.