Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Ömhet o.värme

Publicerad 2020-01-27  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Vi två

Hej
Jag vet att du finns där ute någonstans Du fräche ungdomlige man.Som vill leva här o nu O.se ljuset i att vi har vardra O får njuta av närheten värmen o gemeskapen.Med mig en lite nätt fräck cenusel Tjej/kvinna. Som har Hjärtat på rätta stälet.O tycket mycket om närhet Jag är född på40 talet ..Håller mig i form till både kropp o knopp Har vi turen med .oss o.kemin stämer. Så får vi igen njuta av lives gåva Alla svar besvaras med foto Du får hjära va yngre än jag. Då jag är mycket udomlig Jag fins i Uppsala

Kontakta "Vi två"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.