Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Ömhet o värme

Publicerad 2019-03-27  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Lyckan

Var fins du ugdomlige fräche omtänsamme käleksfulle ärlige man ..Som du liksom jag länktar mycket efter närhet värme o gemenskap. Så fins jag här just för dig. En liten nätt fräc ugdomig Tjej/kvinna Med varmt Hjärta O fördelaktig utseende .Är född i slutet på.40 talet. Bonde i Uppsala Är för det mesta glad o Positiv. Tränar o hålet mig i form. Har vi turen o vår kemi stämer. Så får vi lyckan att igen få ge vardra mycket njutning av både fysisk som pysisk närhet Alla svar besvaras med Foto

Kontakta "Lyckan"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 2+7?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.