Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Ömhet o värme

Publicerad 2019-02-12  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Ömhet O Värme

HEJ
Jag är en en fräsch liten nätt Tjej /kvinna på 156 /59 född i slutet på 40 talet.Som norlänska fån början. Söker dig kärleksfulle omtänksame man.Som liksom jag tycker mycket om närhet o ömhet Vi tycker det mesta är roligt här i livet O vi har lätt till skratt .Vi gilla att hålla oss i form till både kropp o knopp Säg att jag ser bra ut av släkt o vänner Men det är ändå insidan som räknas O där är jag en kärleks full omtänksam kvinna Som du som man Om kemin stämer mella oss. Så fins det bara en san lycka O det är att älska o få vara älskad Du får hjärna va yngre än jag Då jag är mycket undomig O fast jag är lite får du hjärna va lång Det är bara förtjusande att ha någon o se upp till Jag är Änka Bor i Uppsala Alla svar besvaras med ett foto

Kontakta "Ömhet O Värme "

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 9+7?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.