Kontaktannonser  |  Stockholms län

Ömhet

Publicerad 2019-04-02  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Körsbärsblomman

Jag är en kille på 70år som söker en kvinna att hålla i handen och möta våren med.Jag söker en kvinna att finna lyckan med som jag tror på att finna kärleken med och som jag är varmhjärtad och kärleksfull och har hjärtat på rätta stället. Jag gillar att resa och att dansa men har inget emot en middag för två och ett glas vin. Detta är lite om mig och jag söker en kvinna från Stockholms trakten gärna slank och max 170cm lång.Hoppas finna dig för ett varaktigt förhållande.

Kontakta "Körsbärsblomman"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 12+13?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.