Kontaktannonser  |  Uppsala län

Ömhets o närhet

Publicerad 2021-02-16  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Gemenskap

Hej /vad fins du ungdomlige kärleksfulle man.Som liksom jag länkar efter närhet o värme .Jag är en gudomlig kvinna.Som tränar o håller mig i form155/65Tycker det mesta är roligt här i livet hels när man är två.Sägs se bra ut av släkt o vänner .Men det är ändå insidan som räknas.O där är jag en snäll omtänksam kärleksfull kvinna Som har lätt till skratt.Född på 40 talet. Jag är mycket ungdomlig. Så du får hjärna vara yngre än jag .Hoppa du bor i min närhet/ Uppland Så vi kan träffas ofta .O njuta av vår närhet tillsaman.Alla svar besvaras med foto .Jag är frisk o sund O ingen Corona här o inga andra sjukdomar heller Är änka sen 3, tillbaks efter en varm o kärleksfull relation Så jag har mycket värme att ge dig Om vår kemi stämmer

Kontakta "Gemenskap "

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas