Kontaktannonser  |  Uppsala län

Ord som roar

Publicerad 2020-03-23  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Solsken

Just nu är inte livet som vanligt när alla roligheter försvunnit men något ska väl gå att hitta på. Jag söker en makalös man att mailväxla med tills det går att träffas. Riskfritt är ju oxå att prata i telefon tills batteriet tagit slut. Våren är i antågande och med den en fantastisk tid med utevistelse, blommor och odling. Att avstå från resor, gå på konserter, handla, träffa barn och barnbarn är ju bara att finna sig i. Därför hoppas jag på svar från dig som är likasinnad, sällskapssjuk och vill låta livet börja.

Kontakta "Solsken"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.