Kontaktannonser  |  Östergötlands län

Östergötland

Publicerad 2019-11-11  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Kvinna i stad

Jag välvårdad, välutbildad kvinna med glimten i ögat, saknar någon att hålla i handen när vinden viner och mörkret faller. Jag har lätt att skapa och få kontakter men saknar ändå Dig, som finns någonstans därute. Har arbetat med människor i alla samhällsklasser i många år och trivts med det. Söker en bra man för glädje, samhörighet, tillit, respekt med varandra och att kunna ha roligt tillsammans, humor och värme är viktigt.

Kontakta "Kvinna i stad"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.