Kontaktannonser  |  Västerbottens län

Övergivna Gun

Publicerad 2019-04-08  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Övergivna Gun

Övergivna Gun
FINNES: Söt, trevlig,snäll, omtänksam, pysslig, hemkär kvinna 70+. Med önskan att få träffa just dig och skämma bort. Att få förgylla dagarna med varandra och att glädjas åt våren, sommaren och allt som är vackert och få njuta av det. Resa är trevligt med underbart sällskap. Musik är också fint att lyssna på. Alla små ting som tillför värden i tillvaron värdesätter jag.
SÖKES: Du man i 70 årsåldern som är kärleksfull, öm, god och har hjärtat på rätta stället. Generös i stort och smått. En trygg man med avklarade relationer som önskar finna en pärla.
Här är jag !! I ditt tidigare yrkesliv bör du liksom jag ha ft mycket kontakter med olika människor. Det vore önskvärt om du bor från Sundsvall, Övik till Umeå trakten för att vi skall få träffas. Och hoppas på den ljusa tid vi kan få. Längtan är stor efter just dig.
Endast ärliga och seriösa svar önskas. Inga lögner eller svek behövs.
Övergivna Gun

Kontakta "Övergivna Gun"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 10+5?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.