Kontaktannonser  |  Stockholms län

Realistisk romantiker

Publicerad 2020-01-27  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Realistisk romantiker

Trots att 80-strecket närmar sig kan jag inte låta bli att hoppas på att det finns någon glad pensionär därute som liksom jag vill träffa någon att dela vardagsliv och intressen med – litteratur, bridge, golf, natur, kultur, resor – ja allt som hör till att leva och använda det liv vi har fått, så länge vi har det. Några rynkor, lite ont i leder osv hör ju till men får inte hindra nya möten och upplevelser. Jag är änka, har barn och barnbarn som ger mig glädje, men jag saknar en man i mitt liv. Om du blir tilltalad av min efterlysning – hör av dig – vi kanske kan påbörja något nytt tillsammans.
Ulla

Kontakta "Realistisk romantiker"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.