Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Romantik o Harmoni

Publicerad 2022-05-12  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Our future

Jag letar efter en kvinna, en vän som är kärleksfull och omtänksam, som har stil och mycket klokskap. Hon bör vara glad och humoristisk och se framtiden an och inte gräva i gammalt groll. Hon är vacker, utåtriktad och har lätt för att umgås med vänner. Promenerar hand i hand i naturen och gärna nära havet på en sandstrand. Lyssna på musik och läsa en bok vid brasan. Tillsammans laga en god middag för oss två och ta ett glas vin, även då och då med goda vänner. Njuta av att vara tillsammans i ett välordnat och harmoniskt hem. Detta är också en beskrivning av hur jag är och vill att min blivande livskamrat skall vara.

Kontakta "Our future"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2022 Senioren - När insidan räknas