Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Romantisk höst

Publicerad 2019-08-12  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Classe

Jag är mycket romantisk, tycker om att bekräfta och uppvakta den jag är tillsammans med. Vill bekräfta dig för att du är smart, vacker och bejakar din kvinnlighet. När vi träffas ser vi till att ha kvalitet dygnet runt. Hos mig får du kaffe på sängen, goda middagar med tända ljus och fint dukat. Under dagen kanske vi tar en biltur (ibland även week end resor) eller promenerar vi i den natursköna omgivningen. Vi skrattar mycket och ofta tillsammans, njuter av att just vi träffats på ålderns höst. Vi har respekt för våra olika erfarenheter och känner full tillit för varandra. Jag som söker dig är pensionär, klär mig ungdomligt och är allmänbildad med ett intressant och ansvarsfullt yrkesliv bakom mig. Tycker om att laga mat, snickra och inreda. Är en gentleman med stil, vett och etikett som trivs i såväl slott som koja.

Kontakta "Classe"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.