Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Romantisk vår

Publicerad 2019-01-28  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Spring time

Ungdomlig, fräsch pensionär, 66, söker intellektuell, mycket parant äldre kvinna för romantiska träffar och för att göra trevliga saker tillsammans med. Du får gärna vara kurvig och kvinnlig. Jag är en gentleman som är social, empatisk, humoristisk och en person att lita på. Uppskattar ensamheten emellanåt, men ibland saknar jag närheten, skrattet, samtalet, samhörigheten och att t ex laga god mat tillsammans.

Spring time

Kontakta "Spring time"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 3+9?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.