Kontaktannonser  |  Stockholms län

Sällskap

Publicerad 2019-03-28  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen ensam

Jag – en kvinna, född 47, som vet vad hon vill, söker en självständig man runt 70-års åldern med humor, en gnutta ironi och håret kvar på skallen. Familj & vänner, härliga promenader, yoga, korsord, blomsterbindning och böcker gör just nu mitt liv givande och glädjefyllt.
Du – en man som tillsammans vill gå på bio/teater, resa eller bara prata om viktigt och oviktigt får gärna höra av dig. Ps. jag är allergisk mot romantiska utspel så skippa gärna det!

Kontakta "ensam"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 9+15?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.